zondag, oktober 22, 2006 |

Ja ja, ook wij hebben gezinsuitbreiding!

Zoals de titel verklapt, hebben wij sinds vanmiddag ook gezinsuitbreiding gekregen. 3 stuks nog wel.
Vanmorgen moest ik mijn laatste dienst draaien voor deze week. Even van half 9 tot 12 uur. Dat vliegt echt voorbij. En nu hebben we een week vakantie! Joepie de poepie. De kinderen hebben natuurlijk herfstvakantie en Miranda en ik hebben ook een weekje vrij genomen. Even geen gevlieg des morgens om alles in de kleren te krijgen.Je kent het vast wel.
De kids zijn dit weekend bij hun vader geweest en die komen dan rond een uur of 6 weer in huis.
Toen ik vanmorgen van het werk weer kwam, waren Miranda en Sil net onder de douche geweest en net in de kleren. Ze hebben beide lekker uitgeslapen. Wie kan ze daar ongelijk in geven.
Dus met z'n drietjes aan tafel een broodje eten. Sil heeft voor het eerst appelstroop gehad. Hij vond het heerlijk. Met elkaar besproken of we nog iets gaan doen vanmiddag. Ik had vanmorgen al even gekeken of de Intratuin in Lelystad toevallig koopzondag had en dit was het geval. We hebben nl. laatst nieuwe planten gekocht, maar hebben nu nog twee potten die plantloos zijn, dus op naar de Intratuin. Teringdruk daar. Bleek de hele woonboulevard koopzondag te hebben. Snel de Intratuin in. Lopen we daar binnen, valt onze ogen op een erg leuk aquarium. We hebben al eens gezegd dat we een paar visjes wel leuk vinden. Toch maar weer doorgelopen om verder te kijken. Bij de kassa aangekomen toch maar weer besloten om dat aquarium mee te nemen, uiteraard met een paar visjes erin. Vinden de kids vast en zeker leuk als ze terug komen. Drie visjes meegenomen, een echte goudvis, een witte met oranje vlekken op de buik en een sluierstaartje. Voor ieder kind een visje. In het bakje gaat een liter of 15, dus het is een mooi formaat. Thuis steentjes erin, water erin, plantje erin, pomp aangesloten en de visjes erin.
De kids vonden het prachtig en gelukkig hadden ze allebei een ander favoriet visje (een keer geen ruzie) Die overbleef is dan voor Sil. Ze hebben ook al namen verzonnen. Die van Sil heet Nemo, die van Esmée heet Paco en die van Julian heet Dory.
Ze hebben de hele avond ernaar gekeken en waarschijnlijk staan ze morgenvroeg aan bed om te vragen of de visjes al voer mogen.

Dat was eigenlijk wel zo'n beetje ons dagje. Lekker rustig in het begin en aan het eind weer gezellig druk!
We gaan nu vakantie vieren, dus ik weet niet of ik elke dag mijn blog ga bijhouden.

6 reacties:

Smitsky zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
The world according to El zei

Prettige vakantie, plaatst je nog wel een foto van de visjes?

Smitsky zei

Geniet van de vakantie! En gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding....

Nemo....kan niet missen he??

Nance zei

Gefeliciteerd! Wij willen ook graag een foto zien hoor. Jullie verzinnen mooie namen, bij ons zou het waarschijnlijk vissie geworden zijn :-)

Blondie Power zei

foto vissie ..

foto vissie...

All about Me zei

Fijne vakantie he, en veel plezier met je visjes,
gr. natascha(Dochter van El)