zaterdag, maart 07, 2009 |

Zaterdag

Het is weer zaterdag. De dag dat Julian voetballen mag. Ook vandaag hebben ze weer gewonnen. Vanochtend om 9 uur mochten ze al aantreden. Miranda is meegeweest deze keer. Ik had me voorgenomen om de hogedrukspuit uit de schuur te pakken en achter thuis bezig te gaan.

Dat is allemaal redelijk gelukt. Eerst het oud papier weggebracht, vervolgens naar AES gereden waar ik een witte kentekenplaat heb gehaald. Kwam er achter dat ik die nog niet had. Want het was de bedoeling om vandaag ook naar de vuilstort te gaan. De zolder is opgeruimd en nu dus ook de achtertuin. We hebben wel weer een aanhangertje vol rotzooi. Maar helaas was er geen aanhanger beschikbaar vandaag, dus dat schuiven we een weekje op. Het stukje gras achter is nu een verzamelplek voor de zooi geworden.

Dat is op zich niet erg, want het gras gaat er toch uit. Er zitten hier en daar grote gaten in en we doen er niet mee wat de bedoeling was. Nu gaan we voor onderhoudsvrij, dus er gaat waarschijnlijk grind in komen. Had al gehoord dat er mensen zijn die wel van hun grind af willen, dus dat komt mooi uit :-)

Verder is het allemaal mooi gelukt met het schoonspuiten. We kunnen weer op de sokken achter thuis lopen. Laat de lente maar komen!