zaterdag, maart 28, 2009 |

Weekend

"Goh, gaan jullie dit weekend nog iets leuks doen?" vraagt El vrijdagmiddag.
Ze vind dat wij elk weekend leuke dingen doen. Grappig.

Kan je weekend nog beter beginnen dan vanochtend?
Ik dacht het niet!

Om 7 uur ging de wekker en om 8 uur stonden we in de stromende regen op de parkeerplaats van Flevo Boys voor de voetbal van Julian.
Om 9 uur moesten ze voetballen in Blokzijl. Na drie kwartier in de stromende regen langs de lijn de jongens naar weer een overwinning te hebben geschreewd, liepen we verkleumd terug naar de kleedkamer.
Snel die natte kleren uit en onder de warme douche.

Helaas, helaas had de geiser het begeven. Er kwam alleen maar koud water uit. AAAAAAHHHHHHHH. Een beetje de benen schoongemaakt en naar huis, waar de warme douche wacht.

Ze hebben overigens wel gewonnen. De vierde overwinning op een rij. Ze staan uiteraard bovenaan. Als het zo doorgaat, kunnen we het eerste kampioenschap gaan vieren.

Thuisgekomen een bakkie met mijn nog niet helemaal van de griep herstelde vrouw gedronken en daarna naar de supermarkt, dierenwinkel en de Action.

"Mag ik ook mee?" vraagt Sil.
Ahh, wil je niet liever bij mama blijven. Dat is toch veel gezelliger. Nee hoor. Het mannetje moest en zou ook mee. Nou ja, dan ook maar mee. Maar het probleem met dat kleine terrorkindje is dat hij nooit, maar dan ook nooit eens een keer doorloopt. Hij stopt er gewoon mee en daar sta je dan met twee tassen in je handen, een zak konijnenvoer op de schouders rustend, midden op de weg waar auto's aankomen. Zucht.

Nu zijn we weer thuis en we gaan aan de lunch.

We hebben bij de Action prijzen gekocht, want vanavond gaan we weer Bingo spelen.

Fijn weekend iedereen!

2 reacties:

The world according to El zei

Zie je nou wel altijd wat leuks ;-)

Simone zei

sil had nieuwe batterijtjes nodig, snap je dat dan niet?

en dan bedoelen we natuurlijk witte paaseitjes :)