zondag, maart 22, 2009 |

Wat is het toch een heerlijk weertje

Gisteren was een dagje van bijkomen, hoopten we maar weer. Maar helaas is dit niet mogelijk in een huis met kinderen. Om half 7 lagen ze al weer bij ons in bed en na 3 kwartier gezeur aan de kop, is Miranda er maar uitgegaan. Niet veel later ben ook ik naar beneden gestrompeld.

Ach ja, zo heb je wel wat aan de dag.

Paracetamolletje geslikt om de hoofdpijn weg te werken. Vrijdagavond was het verjaardagavond en het was dan ook erg gezellig!

Lekker gedoucht en besloten om naar de markt te gaan. Snel op het internet gekeken en we hebben de keuze gemaakt om naar de markt in Lelystad te gaan. Beetje fruit kopen, je kent het wel. Want je weet het: ♫♫ Op de markt is een euro, iets meer dan een euro waard ♫♫.

Loempiaatje gehapt en een beetje over de markt gestruind. Heerlijk. "Enkhuizen" zegt Miranda, dat is toch niet zo ver weg. "Nee hoor, moet je alleen even over de dijk." Gezellig. Een patatje in Enkhuizen kopen bij de haven. Zo gezegd, zo gedaan. Alleen is de patatkraam per 1 april weer geopend. Grrrr. Dan maar weer terug de dijk over en daar aan het eind een patatje halen met uitzicht op de Batavia.

Vervolgens de rest naar huis gebracht en met Julian naar de Deel gereden waar natuurlijk die te gekke rallywagens allemaal staan. Daarna naar mijn zwager die gisteren zijn verjaardag vierde. Om een uurtje of 7 zijn we ook vandaar weer naar huis gegaan. Daarna weer in de auto gestapt richting het industrieterrein, waar de rally een paar proeven heeft. Het ging allemaal weer enorm snel en we hebben onze ogen uitgekeken.

Uiteindelijk lagen we om een uurtje of 11, half 12 op de bank langzaamaan in te dutten en zijn we maar naar bed gegaan.

Vanochtend was het weer net zoals gisteren, met dat verschil dat ik er uit ben gegaan en nu hier om 8 uur al een blog zit te typen.

Ach ja, zo heb je wel wat aan de dag.

3 reacties:

Anoniem zei

Tja en dat er dan ook nog iemand om 08:10 je blog al leest! Ach ja..zo heb ik ook wat aan mijn dag!!

The world according to El zei

Kijk en nog niet eens half 9 en ik reageer ook al, tja kleine kinderen in huis. Maar zo heb je wel wat aan je dag. Wij gaan zo naar het zwembad ppppffff

Blondie Power zei

Zonder kinderen vandaag en zowaar om half 11 ook al fris en fruitig je blog te begluren!

Maar ik zal de terrors nu halen, kijken hoe vroeg ze bij opa en oma de keet op de kop hadden..

:-)