maandag, maart 30, 2009 |

Een krokodil

Afgelopen zaterdag hebben we Bingo gespeeld in Huize Weltevree. De kids hebben een paar prijsjes gekocht bij de Action en het was weer een bloedstollend spannend spelletje.

Vooral voor de omroeper. Dat ben ik dan. Om het allemaal een beetje eerlijk te laten verlopen, heb je toch al gauw je handen vol met allemaal balletjes die je niet mag noemen. Anders heeft de één veel vaker bingo dan de ander. En dat kan natuurlijk niet. Soms vraag je je af of dat vroeger ook zo ging. Dat kan best, maar dan hebben ze het wel verdraaid goed gedaan, want ik heb het nooit gemerkt!

Juul en Esmée kaapten al gauw de prijzen die eigenlijk voor moeders bedoeld waren weg. Altijd leuk toch! En onze Sil die moest de hele dag wachten tot hij eindelijk zijn zelf uitgekozen krokodil moest uitkiezen. Gelijk de eerste ronde was het al raak voor hem en hij mocht een prijs kiezen.

DE KROKODIL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het is zo'n groei krokodil die je 96 uur in het water moet leggen. Wel grappig, dat ding groeit ook nog echt. Sil vind het prachtig en gaat elke ochtend gelijk kijken of de krokodil al groter is gegroeid.

Hier zat de krokodil in:


Hier heeft hij 72 uur in het water gelegen:

En dit is de krokodil morgenvroeg:

Wat zal het mannetje schrikken. Hahaha.

1 reacties:

Anoniem zei

Rezon heeft een krokodil in bad! En die krokodil bijt in je bil....die van Sil mag ook weleens bij ons komen zwemmen in het badje hoor! Gezellig! Lien