dinsdag, januari 30, 2007 |

Oude sporthelden

Sporthelden van weleer hebben deze week een nieuwe plek gevonden. Edje Davids bij zijn oude liefde Ajax, Ronaldo bij AC Milan en ETN gaat zijn dagelijkse bezigheden vanaf deze week ook bijhouden op een blog.

ETN??? Wie is dat???

ETN is onze zeer gewaardeerde collega Elie. Steevast door gebruikers Ellie genoemd, maar dit kan hem niet deren. Of als je een agent aan de lijn hebt en je vraagt door wie hij is geholpen. Grote kans dat er dan Ellie genoemd wordt. Maar daar laat hij zich niet door van de wijs brengen.
Met een blik op oneindig blijft hij volhouden dat zijn naam toch echt Elie is en dat het een gewone jongensnaam is. Ik geef hem groot gelijk.

En deze man heeft besloten om mij bij te gaan staan als eenzame mannelijke blogger tussen al de vrouwen. Elie, bedankt!
Ik hoop dat je mooie verhalen gaat schrijven. Zulke verhalen dat we elke dag zitten te smachten naar weer een nieuwe episode in het drukke leventje van deze man.
Nu heeft hij wereldkundig gemaakt dat hij gaat trouwen. Dit gaat in mei 2008 gebeuren.
We hebben hem nog gewaarschuwd om niet te overhaast deze grote stap te zetten, slaap er nog een nachtje over. Maar nee, het moet en zal doorgaan. Uiteraard hopen wij allemaal dat ze nog lang en gelukkig samen (en later met kroost) zullen zijn.
Alleen is het voor ons nu wel erg kort dag om nog iets op touw te zetten. Elly (nee, niet Elie) heeft al geopperd om een pot neer te zetten voor het trouwen. En we zijn als collega's al druk bezig om een sketch in elkaar te zetten. Best nog wel lastig, zo'n ABC.

De S en de B zijn niet zo moeilijk, daar lust hij wel pap van. Maar er zitten zo veel letters in het alfabet. Nou ja, we komen er wel uit denk ik.

Als alles goed gaat, gaan we binnenkort met de hele afdeling een weekend weg. Ter ere van het aanstaande huwelijk uiteraard. Dit hangt echter volledig af van de opbrengst van het te koop aangeboden kunstwerk. Persoonlijk denk ik dat dit geen problemen gaat opleveren. Een weekendje weg met zijn allen moet makkelijk kunnen. Waarschijnlijk houden we dan nog genoeg over om aan Elie te overhandigen als kleine tegemoetkoming in de toch vaak dure periode voor een voorgenomen huwelijk.

Maar we wachten af.

Kunstwerk?? Ja, kunstwerk:
http://antiek-kunst.marktplaats.nl/kunst-schilderijen/73691721-prachtig-abstract-schilderij.html?

1 reacties:

Anoniem zei

Wat een gaaf schilderij, zeg. nooit geweten dat we zo'n kunstenaar in de familie hadden.