woensdag, januari 03, 2007 |

Verjaardag!


Na de feestdagen en die 86 zondagen die we de afgelopen twee weken hebben gehad, is het fijn dat het normale leven weer begint.

Maar niet bij ons!

Want Esmée is 2 januari jarig! De mooiste en fitste dag van het jaar.

Nu moet ik toegeven dat we het dit jaar met de jaarwisseling rustig aan hebben gedaan. We lagen 's nachts al om half 2 in bed. Lekker vroeg.

Dus van een kater was geen sprake. We hebben zelfs op 1 januari nog het zonnescherm bij ons oude huisje opgehaald. Ook al een hele operatie. Dat ding is maar liefst 5 meter lang. En uiteraard lag heel Emmeloord nog op 1 oor, dus hulp was ook ver te zoeken. Maar na een beetje aanklooien hebben we hem nu achter huis liggen. Nu nog aan de muur.

Enfin.

Zondagavond gewerkt tot 12 en toen ik thuis kwam had Miranda de kamer al helemaal versierd. Ziet er toch altijd gezellig uit.

Dan het volgende probleem. Een cadeau!

We hebben zo'n kindertafel met stoeltjes voor haar gekocht via de site der sites in Almere. Ik zou dat ding zaterdagavond ophalen, maar met het weeralarm is dat niet doorgegaan. Toen een afspraak gemaakt om hem dan nieuwjaarsdag op te halen. Bel maar, mailde die vent. Dus ik bellen en alleen maar de voice mail. Zal ook wel te diep in het glaasje hebben gekeken. Uiteindelijk is het dus niet doorgegaan en hadden we geen cadeau voor het meisje. Ach en wee, ach en wee, wat moeten we hier nou mee.

Nu zag ik toevallig op de zolder nog een ongeopend make-up doosje liggen die ze met Sinterklaas heeft gekregen. Je raad het al. Inpakken dat ding!!

Des morgens iedereen wakker en het super cadeau gegeven. Ohhhh, wat moooiiiii.
Die heb ik nog niet, zei ze gelijk. Haha, wij lagen dubbel aan tafel.
Natuurlijk zijn we gelijk naar de winkel gegaan en snel nog even andere cadeaus gekocht.

Gisteren toen ik thuis kwam zat dan ook de hele kamer vol met familie en ze had natuurlijk een berg cadeaus gekregen. Het kind was helemaal happy.

Helaas heb ik maar 1 foto van het feestje, want op mysterieuze wijze had de camera er geen trek meer in, dus moesten we overstappen op de oude camera. Zo eentje met een filmrolletje erin. (Even voor de jeugdige lezers: Vroeger hadden we nog geen digitale camera of computer of mobieltje of auto. Toen moesten we alles nog met paard en wagen doen. We konden wel foto's maken, maar dat ging dan met een analoge camera. Daar zit een klein gaatje in waar je met je oog door moet kijken. Dan druk je op een knopje en dat wat je ziet, komt dan op de foto. In die camera zit een fotorolletje, die je naar de fotowinkel bracht en een week later kon je de foto's weer ophalen. En dan was het altijd maar afwachten of je de goede foto's mee naar huis kreeg. Het gebeurde ook wel eens dat je de privé foto's van je buren per ongeluk mee kreeg!)


Zaterdag vieren we het feestje nogmaals. Dan komen ook de tukkers. Is maar beter ook, ik hoorde al in de wandelgangen dat ze daar het nieuwe jaar weer goed zijn ingegaan :-)


Hasta la pasta!

5 reacties:

Smitsky zei

Esmee is toch dat kleine schattige meisje? Die zo heerlijk zat te genieten op het Sinterklaasfeest?

Gefeliciteerd meisje!!

Blondie Power zei

Gefeliciteerd !!! En erg handig hé, zo'n zolder en het korte termijn geheugen van de kinderen!! ;-)

En wat betreft vroeger... tering zeg.. paard en wagen, de postbode op een varken.. wat een tijdperk hé?

The world according to El zei

Gefeliciteerd met jullie kleine meid. Verwend zal ze vast en zeker zijn!
Deze verjaardag heb je maar weer gehad, op naar de rest van het jaar

Anoniem zei

Gefeliciteerd ennuh wat zijn de andere kado's nu geworden?

Oja dat met het fotorolletje ken ik wel hoor ook nog meegemaakt maar die paard en wagen wel vaak gedaan maar dan gingen we wel met het andere vervoer ( jeep en trailer ) naar de bossen toe :P dus die is uit een ouder tijdperk :)

MissNonsens zei

Van harte gefeliciteerd met de grote meid!
Uiteraard zijn we wel benieuwd naar de rest van de cadeaus die jullie gekocht hebben.