zondag, november 09, 2008 |

Zondag


En dan is het weekend. Kids zouden eigenlijk weg dit weekend, maar dat gaat niet door. Miranda moet wel beide dagen werken, dus ik sta er redelijk alleen voor. Gisterochtend met de kids op de fiets naar Greidanus om ingredienten te kopen voor het bakken van pepernoten. Thuisgekomen zijn we druk bezig geweest en hebben we een honderdtal kneiterharde, maar wel lekkere pepernoten gebakken. De kids vonden het prachtig. Nadat Miranda thuis is gekomen zijn we rond een uurtje of half 3 richting Urk gereden want het prinsesje moest nog nieuwe laarzen hebben.

Daar uiteindelijk geslaagd en met 4 paar laarzen annex schoenen voor alle kids (wat hebben ze het toch weer slecht) maar weer richting Emmeloord gereden om boodschappen te halen. Op Urk was het al bijna sluitingstijd. Dan ga je nadenken over het eten en we kwamen op het idee om te gaan gourmetten. Altijd gezellig toch! Maar waar de familiegourmetset is?? Geen idee. Nou ja, we kijken wel even bij de Kijkshop. Daar uiteindelijk eentje gekocht.

Van daaruit naar de C1000 om vlees etc te kopen. Daar kwamen we El tegen die ons het laatste nieuws kwam vertellen. What the fuck! is de eerste reactie.

In ieder geval zaten we als one happy family om een uurtje of half 6 gezellig aan de eettafel te gourmetten. Natuurlijk ben je na veel te weinig eten al wel vol. Dus we gaan vanavond nog een keer gourmetten!

Verder niets op het programma, gewoon zondag vieren!

Een fijne zondag!

2 reacties:

Anoniem zei

Leuk idee zeg! lang niet gedaan. Heerlijk zo lekker zondag vieren. Geniet ervan. Groetjes Elles.

Simone zei

lekker hoor :) en jij dacht nog wel een rustig weekend te hebben :)