zondag, oktober 19, 2008 |

Aqua Zoo deel 2


Na in augustus al een keer met zijn drietjes naar Leeuwarden te zijn geweest, was het vanmiddag tijd om met ons complete gezinnetje een middagje Aqua Zoo te gaan doen.

Miran moest tot 13.00 uur werken en de dierentuin was tot 17.00 uur geopend, dus dat was een beetje aan de krappe kant. Maar al met al liepen we om kwart voor 3 het park binnen en dan heb je toch echt nog wel ruim de tijd om het park door te lopen.

Geen megapark, maar wel leuk voor de kids. Moet eerlijk zeggen dat ik het ook wel gezellig vond. Dit kwam ook door het keurige gedrag van de kids. Julian had de camera in de hand, dus die had mooi iets te doen en Esmée en Sil liepen ook zonder te zeuren netjes door.

Op de helft van het park nog even het waarschijnlijk laatste ijsje van dit jaar gescoord, daarna doorgelopen naar de aapjes en de kangaroes. Net op tijd om het voeren van de zeehonden te zien en ook nog een half uur tijd over om te ravotten in de speeltuin.

Vantevoren hadden we de kids al ingeprent dat we niet naar de Mac gaan onderweg. Je komt er maar liefst 4 tegen :-(. Gewoon een zondags soepje met broodje knakworst. Het ging er wel in als een Happy Meal. Je krijgt wel honger van de buitenlucht.

Dat was het dan wel weer. Deze week hebben we niet zoveel op het program. Ik werk de hele week en Miran alleen morgen nog. Verder gaan we nog oefenen voor ons verrassingsoptreden tijdens de "trouwerij"van mijn zusje. Maar dat moet je niet verder vertellen :-)

3 reacties:

Anoniem zei

haha

Nance zei

Het is inderdaad een leuk park alleen wat veel muggen maar ja wat wil je met al dat water. Het is toch wel raar dat je op dat stukje 4 Macs tegenkomt en hier is er geen eentje!!

The world according to El zei

Ik zeg niks....Maar inderdaad lijkt het park heel leuk