vrijdag, juni 13, 2008 |

Ja, ja




Sjonge jonge, mag een mens ook even een paar dagen vrij hebben :-)
We hebben dus een weekje vakantie hier. Goh, nog iets gedaan? Jazeker.
Vrijdagochtend hebben we de eerste stap gezet richting de wittebroodsweken. Om 11.00 uur hadden we een afspraak in het gemeentehuis in Emmeloord om de papieren rond het voorgenomen huwelijk in orde te maken. Tevens betekent dit dat er vanaf afgelopen vrijdag bezwaar gemaakt kan worden tegen het huwelijk. Dat blijkt dus de reden van ondertrouw te zijn. De eerste stap is dus gezet. Nog een maandje en dan gaat het gebeuren. Om dit heuglijke feit te vieren zijn we vrijdagmiddag op pad gegaan richting Heijen, al waar we een heerlijk weekendje Centerparcs hebben gedaan.

Rond half 3 waren we op de plek van bestemming. Wat een gedoe. Om 3 uur gaat de poort open en dan rijdt zo ongeveer de hele parkeerplaats naar hun huisje. We hadden dus een VIP huisje gekregen. Dit betekende onder andere een afwasmachine, 2 tv's, 2 badkamers, zonnebank, sauna, stoomdouche. Het bleek een beperkt VIP te zijn, dus geen beddegoed. Nou ja, dan maar even naar de receptie. Een heerlijk weekend hebben we gehad. De kids hebben zich super vermaakt in het zwembad, van de wildwaterbaan, de glijbaan, de bubbelbaden enz. enz. Daarnaast hebben we nog gebowld, de voorstellingen bekeken van Pepeteve. Heerlijk gewoon. Zo'n weekendje vliegt voorbij.
Maandags voor half 11 moet je weer van het park af zijn. We zijn naar Bornerbroek gereden en hebben daar een middagje aan de koffie gezeten. Was ook al weer een hele tijd geleden, erg gezellig altijd.
Verder niet zo veel gedaan eigenlijk deze week. Vakantie gevierd, dan moet je niet zoveel doen volgens mij.
Avondvierdaagse:
En natuurlijk uitrusten voor de avondvierdaagse. We hebben er nu 3 avonden op zitten en vanavond is de grote inhaalavond. Ik hoop dat we veel snoep krijgen. Ik loop met Esmée en haar klasgenootjes mee. Voor de kids is het de eerste keer dat ze meedoen. Elke avond komen ze in een dip, maar na een paar opbeurende woorden van de ouders, hebben we het tot nu toe toch elke avond gered. Nog eentje en dan de welverdiende medaille (en snoep :-))
Dat was het eigenlijk wel zo'n beetje. We gaan nu boodschappen halen, want na de vierdaagse vanavond gaan we vaderdag vieren en natuurlijk voetbal kijken. We moeten beiden dit weekend werken en om zondagochtend om 6 uur mijn vaderdagontbijt te krijgen, is niet zo'n goede optie.

Doei doei