vrijdag, maart 28, 2008 |

En zo ben je weer thuis.....

Het vervolg:



Donderdagochtend dus wachten op een geluid vanuit Lelystad. We hadden natuurlijk de hoop dat Juul gelijk weer naar huis mocht. Het ging al een stuk beter met hem. Nog wel verhoging van 38,5 of koorts (weet niet precies waar de grens ligt) maar verder was meneertje al weer aardig te spreken.



Om een uurtje of 10 is de dokter geweest en hij kon bevestigen dat Juul een pseudokroep aanval heeft gehad. Klik op het woord voor verdere uitleg. Maar hij moest nog wel een dag in het ziekenhuis blijven om de voortgang in de gaten te kunnen houden. 's Middags zou de dokter nogmaals kijken en dan beslissen. Jammer maar ok. Het werk gebeld of ik geen vrij kon krijgen. Gelukkig heb ik hele lieve collega's en werkelijk waar binnen 10 minuten was er al een vervanger opgetrommeld. El en Nance helemaal te gek!

Ik ondertussen thuis druk bezig om een Nintendo Wii te bemachtigen. We hadden begin deze week al besloten dat we er eentje gingen kopen. Juul zijn verjaardagsgeld en wij de rest. En nergens meer te krijgen die dingen. Overal wachttijden van een week of 6. Maar dan is er altijd nog de site der sites Marktplaats. Na enig snuffelwerk was ik al gauw in onderhandeling met iemand uit Nunspeet. Tot een deal gekomen en samen met Sil om een uurtje of 1 in de auto richting Nunspeet. Nog een paar boodschappen daar gedaan en toen via Harderwijk richting Lelystad naar het ziekenhuis. Daar aangekomen de Wii in de boodschappendoos gedaan. Jas van Juul erover en verteld dat we naar de supermarkt zijn geweest en nog iets lekkers mee hadden genomen. Juul trok de jas weg en kwam al weer in ademnood. Maar nu op een goede manier. Haha. Een wii, een wii, een wii ging het. Hij verschoot helemaal weer van kleur.

Even later kwam de dokter het goede nieuws vertellen dat we naar huis mochten. Over twee weken krijgen we de uitslag van de bloedonderzoeken en slijmonderzoek.

Nu is het vrijdag en hij hoest nog wel, maar het gaat al weer de goede kant op. We zijn allemaal vrij dit weekend en maken er een gezellig weekend van!

Eind goed, al goed!

Iedereen een fijn weekend en tot blogs.

2 reacties:

Anoniem zei

Fijn dat het wat beter gaat. Jullie ook een fijn weekend.

Simone zei

Al wii-spierpijn?