donderdag, april 03, 2008 |

Nieuws?

Nee, eigenlijk niet.

Alles gaat zijn gangetje. Juul is weer hersteld en sinds gisteren weer naar school. Esmée schreeuwt moord en brand als we aan haar voortand zitten, die nu nog aan een zijden draadje hangt en Sil zit in zijn 'ik ben twee en zeg nee' fase.

Ik heb nu twee dagen vrij en mag zaterdag weer werken. Even lekker genieten.
Wel zijn we maar weer eens begonnen met Sonja (je weet wel die van de Bakker). Even een paar kilootjes eraf voor onze trouwdag :-). Gaat goed, hoor. We zijn deze week begonnen en we kunnen nergens anders over praten. Haha.

Dan misschien nog wel het grootste - in ieder geval meest ongelooflijke - nieuws. De laptops die uit ons pand zijn gestolen zijn waarempel weer op Marktplaats aangeboden. Snap jij het nog? Zie deze link:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/3682291/_Marktplaats-dief_zet_buit_op_site__.html

Als laatste onze Boomer. Ons eigen terrorhondje. Werkelijk elk gaatje vind hij om er vandoor te gaan. Nu blijft hij wel in de buurt, maar toch. Hadden we de haag al beschermd met een metertje gaas vanaf de grond, helpt dat ook niet meer. Boomertje gaat nu bovenop de vuilnisbakken staan en wurmpt zich letterlijk door de haag. Dan ga je je toch afvragen of zo'n hond het wel leuk heeft bij ons. Waarom wil hij anders zo graag weg? Aan het eten kan het niet liggen. Hij krijgt genoeg van Sil en zijn brokjes zijn ook wel lekker vind ik. Zijn mand ligt ook wel comfortabel. Bij tijd en wijle mag hij mee een eind wandelen. In ieder geval heb ik maar een net om de haag gespannen. Nu zit er nergens meer een gaatje om te ontsnappen. Hij moet er nog wel aan wennen. Gna gna. Loopt maar buiten te snuffelen en te blaffen. Hij moet zich er maar bij neerleggen.

Na een weekje op de Wii is ons lichaam daar ook redelijk aan gewend. De eerste dagen een beetje spierpijn, maar nu niet meer.

Laterzzzzz

5 reacties:

Anoniem zei

oh oh wat een ondeugende hond. Fijn dat juul weer opgeknapt is.

Anoniem zei

gelukkig dat julian weer goed te pas is.. succes met sonja!!!
Wanneer is de grote dag ook alweer???
Groetjes Ellen

elbakero zei

10 juli :-)

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Blondie Power zei

nog steeds geen nieuws??


en is boomer alweer ontsnapt?