zondag, februari 11, 2007 |

Boomer

Vanmiddag even bij Miranda's ouders geweest en die hebben een digi. Maar helaas momenteel geen internetverbinding (internet + bellen werkt ook daar niet!).


Gelukkig heeft die ouwe wel een printer die ook een kaartje kan lezen, dus via de camera door de printer hebben we een ouderwetse foto weten te bemachtigen. Deze thuis weer ingescand en ziehier onze Boomer:



Boomer is een kruizing Maltezer vs. Shih Tzu. Hij is geboren op 15 juli 2006 te Veghel. Vandaar is hij verhuist naar Wierden, waar hij een half jaar heeft gewoond. Daarna door anderen gekocht als speelkameraadje voor hun hond. Maar deze bleek te dominant te zijn en na een week in Almelo te hebben gewoond is hij nu inwoner van Emmeloord.

Boomer is een reu die netjes alle kuren heeft gehad en momenteel 8 kilo zwaar is.

Verder is het een schatje en hij is al helemaal gewend aan ons en aan de kinderen.

5 reacties:

Smitsky zei

Ik vind het een dotje!!Blij dat ie een warm nest bij jullie heeft gevonden!

Blondie Power zei

och wat een droppie...

The world according to El zei

Eindelijk een foto, wat een schatje zeg, geniet er maar van want er niets zo leuk als wandelen met een hond in de buurt.

Anoniem zei

Wat is het toch steeds weer verbazingwekkend, dat de hond en zijn baas(je), vaak zulke gelijkenissen vertonen.
Na lange studie moeten wij toch concluderen, dat Boomer, in dit geval, de knapste is.

de keffende en waakzame Harrelly's

BadBunny zei

Very cute! Hopelijk kan hij bij jullie lekker settelen, want dat home-hoppen is natuurlijk niets voor een hond! Hij verdient een thuis en ik denk dat hij heel goed terecht is gekomen! Geniet ervan!