dinsdag, december 08, 2009 |

Op zijn mondje gevallen

Hoog tijd voor een verhaaltje. We hebben dus een druk weekend achter de rug. Drie dagen achter elkaar Sinterklaas gevierd. De kids zijn weer bedolven onder de cadeautjes. Wat worden ze toch altijd weer verwend.

Gisteravond zijn we bij mijn zwager geweest. Daar hebben we een verjaardag gecombineerd met Sinterklaas. Zondag was het bij Opa in Emmeloord feest en zaterdagavond was het dus in Bornerbroek feest. Alhoewel...........
Meneertje was iets te enthousiast van al die presentjes en rende buiten in het donker keihard tegen een bloembak aan om met zijn mondje vol op de rand van de bloembak te klappen. Een grote bloedige bende natuurlijk. Gelijk naar de tandarts, waar bleek dat er gelukkig niets gebroken was. Wel heeft hij zo'n klapper gemaakt dat zijn twee voortanden weer terug zijn geschoten in het tandvlees. Het kan zijn dat ze nog weer teruggroeien, maar het kan ook zo blijven. De tijd zal het leren.

Hier nog even een 'voor' foto:


Vanavond zijn we met het hele gezin druk geweest met de kerstversiering. Daarover later deze week meer!

3 reacties:

Elles zei

Och jeetje wat een verschil. Ik moet er telkens nog aan denken. Wat zielig was het! Hoop dat de zwelling al wat minder is geworden. Maar later die avond zong hij nog mooi Rosanne met zijn nieuwe gitaar.

Blondie Power zei

Och arme ziel...

Elmira heeft zoiets een keer met de fiets gehad.. Net zo bloederig tafereel met als eindresultaat 6verdovings spuiten, 3 getrokken voortanden en 3 hechtingen... Weken met pijn en jaren een hughes gat met lachen...

suc6 kerel.. eerst maar lekkere zachte dingetjes eten...

Nance zei

Ooh auw! Wat zal dat zeer gedaan hebben zeg. Hoop dat ze gauw beter terug groeien.