maandag, december 21, 2009 |

Even een weekendje België

Nou, dat hebben we geweten. We hebben bijna net zolang in de auto gezeten als we daar zijn geweest. Dat is ook wel een beetje overdreven. Zaterdagochtend om half 8 zijn we weggereden hier en met een tussenstop waren we om 11 uur bij Lien op de koffie. Omdat we ze nog niet hadden gezien met Sinterklaas en de verjaardag van de mannen daar, was onze kofferbak volgeladen met cadeau's van de hele familie. Het was dan ook gelijk een gezellige bende.

's Middags even inkopen gedaan en de plaatselijke winkelboulevard bekeken en 's avonds hebben we heerlijk gegourmet.

Zondagochtend was ook daar natuurlijk alles wit en na het nieuws en teletekst gecheckt te hebben, leek het ons verstandig om vroeg weg te rijden. Dan rijden we het meeste in het daglicht. Uiteindelijk reden we om 14.00 uur weer richting Nederland. De tank voor de zekerheid volgetankt, je weet immers nooit.

Het eerste uur ging erg voorspoedig. Met weinig vertraging richting de grens. Tot een kilometer of 10 voor de grens. In de file en het begon ook nog te sneeuwen. Over die 10 kilometer hebben we wel anderhalf uur gedaan. Uiteindelijk maar bij Hazeldonk naar de Mac en vervolgens met een vaartje van 70/80 richting huis. Na 6 uur waren we weer veilig thuis. Toch wel een lekker gevoel.

In België was het natuurlijk zoeken naar snowboots voor de kids. Ze zijn er al weer uitgegroeid. Nergens zijn ze meer te krijgen. Dus hebben we er net maar een paar via het internet besteld. Hopelijk komen ze snel!

Veel sneeuwplezier iedereen!

2 reacties:

Elles zei

Fijn dat jullie veilig thuis zijn gekomen.
Tot snel gr Elles

Nance zei

Hier hebben ze in ieder geval veel sneeuwplezier. Gelukkig konden we in Emmeloord nog terecht voor sneeuwboots maar er was weinig keuze. Veel plezier vanmiddag in de film!