zaterdag, november 21, 2009 |

Zaterdag

is de eerste dag van het weekend. En de derde dag dat ik spierpijn heb. Sjezus, blijkt maar weer dat we het 'echte' werken niet meer gewend zijn. Het is vandaag wel een stuk minder, zal morgen dan ook wel weer over zijn. Dan kan ik morgen nog even een blokje om wandelen. Dit weekend zouden we eigenlijk naar België op verjaardagsvisite en uiteraard een nachtje logeren daar. Maar wegens de ziektes die we hier in huis hebben gehad, hebben we het maar uitgesteld. We gaan nu medio december die kant op.

Ik heb nu dit jaar in totaal 160 kilometer in de benen zitten met wandelen. Het streven is 200. Nu gaan we eind november nog meedoen met een tocht in Hengelo van 20 km en daarnaast wil ik dan in ieder geval nog 2 weekenden 10 of meer lopen.

Vanochtend eerst Julian naar de voetbal gebracht. Daarna snel naar de Lidl en Wibra voor een paar boodschappen en schoencadeautjes uiteraard. Was net op tijd nog voor de markt die daar de hele dag is. Kon gelukkig nog een parkeerplekje vinden. Vervolgens naar huis gesjeesd, de boodschappen achter de deur gesmeten en met zijn allen naar de voetbal. Het was voor Julian wel erg lang geleden dat hij weer een wedstrijd heeft gevoetbald. Je zag hem dan ook genieten in het veld. Uiteindelijk hebben ze de oefenpot tegen een ander E elftal met 3 - 1 gewonnen.

Nu hebben we even rust. Ga zo Sil de Wii maar eens leren. Dat moet hij ook zo langzamerhand kunnen. Vanmiddag om 18.00 uur moet Esmée proefzwemmen voor haar B diploma. Als alles goed gaat, mag ze dan volgende week afzwemmen. Maar ze zit weer eens vol en is al een paar dagen aan het hoesten. De kans zit er in dat ze niet zoveel adem heeft en straks dat eind onder water niet zal redden. Maar ja, niet geschoten is altijd mis. Duimen maar.

Morgen maar eens naar een kerstmarkt ergens in de buurt. Moet nog kijken of er iets open is. Gewoon beetje snuffelen en misschien een paar lampjes kopen. Daar heb je er nooit genoeg van!

Iedereen een goed weekend!

1 reacties:

Nance zei

www.intratuin.nl ook altijd leuk :-)