vrijdag, december 22, 2006 |

Kerststory 1

En daar zijn we weer! Hoera, hoera!
Ik heb een biertje erbij gepakt, smaakt nu onderhand wel weer :-) en ga met rasse vingers over het toetsenbord om jullie alles te vertellen. Maar het is alweer zo lang geleden, dus het lijkt me het beste om het in een aantal posts te doen.

Post 1: De verhuizing!
Die twee nachtjes hebben wel erg lang geduurd, hoor ik al hier en daar. En dat klopt. Zondags zijn de stoottroepen uut Twente met een klein vrachtwagentje in de polder aangekomen om te helpen verhuizen. Wat een koleretrap!!!!

Als je dagelijks een paar keer die trap op moet in ons oude huisje (of zoals Esmée zegt: blauwe huis (blauwe voordeur)) dan valt het nog wel mee. Maar als je alles eruit moet halen en constant op en neer moet, dan valt het zwaar tegen. Nooit aan gedacht, maar de trap heeft 19 treden en is eigenlijk ook nog best wel steil. Nogmaals: Wat een koleretrap!! Zo, dat is eruit.

We zijn wel 5 keer op en neer gereden om alles over te krijgen, maar gelukkig hadden we goede hulp. De kids waren er niet (scheelt ook weer), die hebben gelogeerd bij opa en oma.

Uiteindelijk om een uurtje of 4 hadden we alles redelijk op de plek en kregen we echt het idee dat dit ons nieuwe onderkomen is. Als je meubels erin staan, dan lijkt het toch wel weer heel anders.
We moesten de eerste nacht nog wel op het beton slapen, omdat maandags pas de vinylvloer op de bovenverdiepingen kwam. Dus matrassen op de grond. Met zijn allen op één kamer en tukken maar.
Een paar foto's:






2 reacties:

Nance zei

Joh dat ziet er heel gezellig uit. En ook een mooie kerstboom hoor :-)

Anoniem zei

En de kerstboom stond al snel haha! mooie huisje hoor! Ennuh 5x op en neer gereden dat vind ik nog niets :)