maandag, mei 11, 2009 |

En we zijn weer terug


Zo, een weekendje weg geweest.
Naar Roompot park 't Wolfsven in Mierlo. Onder de rook van Eindhoven. Vrijdagochtend gewerkt tot 12.00 uur, naar huis gesjeesd, de auto ingepakt en om 12.45 uur zaten we in de auto richting Brabant. Door wegwerkzaamheden half uurtje file gehad en rond een uur of half 4 reden we het vakantiepark op richting ons huisje. Heerlijk!
Snel naar de plaatselijke supermarkt om pannenkoekenmix en toebehoren te kopen en natuurlijk iets voor moederdag. 's Avonds dus pannenkoeken gegeten, het park over geweest, speeltuin hier, speeltuin daar en om 23.00 uur lagen we heerlijk te pitten.
Zaterdags zijn we naar Dippiedoe in Best geweest. Een niet al te groot pretpark voor basisschoolleeftijd. Maar ideaal opgezet. Allemaal zeer overzichtelijk, dus we konden met gerust hart de twee oudsten hun eigen gang laten gaan. Juul is tig keer in de achtbaan en de "dropzone"geweest. Esmée vond ook de achtbaan en vooral de zweefmolen gaaf en Sil was niet weg te slaan bij de draaimolens.
Zondag hebben we het communiefeest van mijn peetkind Sten gevierd in Bornerbroek. We waren zo in de ban van een weekend weg, dat we compleet vergeten waren dat we zondags nog een feestje hadden. Jammer, maar helaas. Dus heen en terug van Eindhoven naar Tukkerland. Het was het allemaal wel waard! We hebben een supergezellige middag gehad en genoten van een heerlijke BBQ. Uiteindelijk kwamen we weer om 19.00 uur op de camping en hebben daar nog even de speeltuin onveilig gemaakt.
Vanmorgen moesten we natuurlijk om 10.00 uur al uit het huisje zijn en we hebben maar besloten om op ons dooie gemak richting de polder te rijden. Nu draait de wasmachine al weer, de mail is gecheckt, het gras is gemaaid en we gaan een avondje voor de buis hangen en vroeg naar bed. Morgen weer werken.
Voor de liefhebbers van foto's of filmpjes, klik links.

2 reacties:

Anoniem zei

Nou ik heb alle foto's en filmpjes zo'n beetje bekeken en heb er weer volop van genoten! Prachtig. En jullie hadden ook nog kei veel geluk met het weer als ik het zo bekijk. Het kon niet beter! x Lien

Nance zei

Ziet er heel gezellig uit op de foto's, krijg helemaal zin in vakantie. En ach als je op gas rijd vallen de kosten ook nog wel een beetje mee en kun je nog eens op en neer rijden.