woensdag, april 08, 2009 |

Een weekendje weg!


Weet je nog? Vorig jaar? Toen we een mystery weekend Centerparcs hebben geboekt? Nee? Moet je hier even klikken, dan weet je het vast nog wel.


Dat is zo goed bevallen, dat we ook dit jaar een weekendje weg willen. Maar dan niet naar Centerparcs. Nu kreeg ik deze week via één van mijn lieve zusjes de website www.vakantieveilingen.nl weer eens onder de ogen. En waarempel, daar staan ook weekendjes weg op. Het is eigenlijk heel simpel. De hoogste bieder wint.


Dan ben je een beetje aan het snuffelen en zie je iets wat wel bevalt. En dan ga je in de gaten houden wat er zoal geboden wordt. Dat varieert nogal. Het is gebleken dat 's ochtends en rond etenstijd de gunstigste tijden zijn. Dus vanavond rond etenstijd kijken en kijken.


De veilingsduur varieert. Die van ons duurt in totaal een uur. Het bod al ingetypt in het daarvoor bestemde vakje en de muis al op "Bieden" staan en maar die tijd in de gaten houden. Nog 1 minuut, nog een halve minuut, nog 20 sec, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, JA KLIKKEN!!!


SHIT!!!!!!!!! Eerst nog een bevestigingsscherm. Snel, snel, ja daar klikken. Plop. De veiling is gesloten, uw bod is niet geplaatst. SHIT!!!! (Excuses voor het taalgebruik)


Maar drie kwartier later weer dezelfde veiling. Ja, ja, ik heb er van geleerd. Weer de tijd in de gaten houden. Nog 1 minuut, nog een halve minuut, nog 20 sec, 10, 9, 8, 7, 6, 5, JA KLIKKEN!!! Met een vloeiende beweging naar "Ja" en hoppa.

Plop. Gefeliciteerd! U heeft de veiling gewonnen! Whoehoe. Yeah, baby, yeah!


Waar gaan we naartoe?


We gaan begin mei een weekendje naar Bospark_t_Wolfsven in Mierlo.


Heb er nu al zin in :-)

2 reacties:

elles zei

leuke site he! veel plezier.

Anoniem zei

Geweldig!! Lien