donderdag, april 02, 2009 |

Update

Naast onze mega weekend uitstapjes, zijn we doordeweeks natuurlijk druk met allerlei dingen zoals elk gezinnetje. Als we elkaar overlappen met werk, dan past Miranda's zusje bij ons op. Zij is tegenwoordig onze vaste oppas. Een stuk makkelijker zo. Nu hoeven we niet meer ergens naar toe te fietsen na het werk om de kids op te halen. En voor de kids is het natuurlijk ook een stuk fijner. Lekker in je eigen huis blijven. Wat wil je nog meer.



Miranda is de spil binnen de familie. Zij zorgt dat alles draait, de boodschappen binnen zijn, het huis schoon is, de kids naar school en van school worden gehaald en daarnaast werkt ze ook nog regelmatig. Echt een druk leventje. Af en toe heeft ze zelfs nog tijd over om de kamer te veranderen of om eens te gaan shoppen. Je vraagt je af hoe ze het toch altijd doet.



Ik ben druk op mijn werk, zoals altijd. Naast de standaard 1 april grappen zijn we deze week op teamuitje geweest. We mochten een kijkje nemen in de politiekeuken en zijn naar het opleidingscentrum in Almere geweest. Daar hebben we uitleg gekregen wat het politiewerk allemaal eigenlijk inhoudt. En natuurlijk hebben we zelf ook meegedaan met de actie. We moesten met een laserpistool en een laserpepperspray busje en zo'n politieriem om meedoen in een soort van film.



Verder moesten we een wildplasser op de bon slingeren. Maar deze wildplasser bleek niet alleen wild te plassen, maar ook nog eens een messentrekker te zijn. Na goed teamwerk hebben we hem gevloerd en in de boeien geslagen en als klap op de vuurpijl mochten we een schot lossen met een echt politiepistool. En ik kan je verzekeren dat dat nog harder gaat dan je denkt!

(Hier heb ik de boef net gevloerd door pepperspray in zijn ogen te spuiten. Je ziet me nog net in 1 vloeiende beweging het busje weer terug doen in de houder.)





Julian en ik zijn begonnen met hardlopen. We hebben er een loopschema bij gepakt en gisteren hebben we weer een sessie gedaan. Heb nu minder spierpijn dan afgelopen maandag, dat gaat dus goed.

Verder is Julian natuurlijk druk op school, met de voetbal en nu het mooie weer er weer is, zit meneertje alleen nog maar buiten.



Esmée zit op zwemles. Het gaat hartstikke goed. Alleen het duiken is nog een beetje een probleem. We hopen dat ze net voor de zomervakantie af mag zwemmen, maar dat gaat nog lastig worden.



En Sil is zindelijk aan het worden. Hij loopt nu overdag zonder luier en plast op de wc. Bij elke toiletbeurt mag hij een stickertje plakken. Het gaat echt hartstikke goed! Gisteren geen natte broek en vandaag vlak voor het naar bed gaan ging het mis. Maar dat maakt niet uit. Hij schijnt er lol in te hebben en het door te hebben nu. Daar gaat het tenslotte om.



Dat was het wel weer voor deze keer. Tot de volgende keer.

1 reacties:

Elles zei

Ben benieuwd naar het filmpje van hem op de wc. Maar goed van hem hoor! Wordt hij ook een echte grote jongen