maandag, april 20, 2009 |

Pfff wat een weekend

Nou, waar moeten we beginnen. Er is zoveel gebeurd het afgelopen weekend.

Allereerst moest Julian voetballen. Ze konden kampioen worden bij een overwinning. Omdat we daarna gelijk door willen gaan naar Bornerbroek, zijn we met het hele gezin inclusief hond meegeweest naar de voetbal. Op zich niets mis mee natuurlijk, maar die beste jongen moest om 9 uur voetballen in Zwartsluis. Dat betekende de wekker om 7 uur, de mondjes volproppen met een broodje en drinken, de kindjes wassen, de auto inpakken en zorgen dat we om 8 uur bij Flevo Boys staan. Dat hebben we allemaal netjes gered en het was het allemaal zeker waard. Na een lastige eerste 2 minuten ging het eigenlijk zoals het de hele competitie al gaat. Met twee vingers in de neus werd er weer gewonnen. Dit keer met 8-0. Kampioen dus! De laatste wedstrijd van het seizoen gaan we het vieren.

Daarna dus gelijk door naar Bornerbroek, waar we verjaardag hebben gevierd van mijn peetkind Sten. Hij is al weer 9 jaar geworden. Het was een heerlijk weertje en we hebben dan ook gezellig onder het genot van een koud biertje buiten gezeten. Was echt genieten.

Zondag was het in het Twentse land ook nog heerlijk weer en we hebben dan ook de hele dag buiten gezeten. Nog even met de zusjes op de trampoline gesprongen. Goh, wat viel dat tegen. Had wel gedacht dat de zusjes nog iets leniger waren. De salto's die ik fabriceerde konden ze niet nadoen. Jammer.

Daarna hebben we PSV-Ajax gekeken en ook dat was als PSV fan genieten! Toen weer op weg naar huis. We hebben de touristische route genomen door Salland. Het is altijd wel lachen. De kinderen willen nooit naar huis, maar als ze eenmaal in de auto zitten, snurken ze het uit na 5 minuten.

Vandaag was het weer werkdag 1 van deze week. Met dat mooie weer was ik liever nog een dagje vrij geweest, maar helaas.
Dat was de beknopte versie van ons weekend al weer. Hopelijk blijft dit weertje nog even aanhouden, dan kunnen we de bollenroute gaan rijden.

Oh ja, bijna vergeten. Vanavond Lex een lentebeurt gegeven. Na een paar instructies van Harry Solex de tank gefixt. Normaal zit zo'n ding met 3 bouten vast, nu nog maar met 1. Daardoor trilde alles enorm en schoot het benzineslangetje er telkens vanaf. Ik heb alles schoongemaakt, vastgezet, benzine er in en na een halve meter aanduwen begon Lex alweer te pruttelen. Morgen weer gezellig op Lex naar het werk.

1 reacties:

Elles zei

Je moet wel effe vertellen dat je je kleinste (ahum) zusje bijna van de trampoline duwde toen je probeerde te gaan zitten en gelijk weer staan. Maar goed dat er een net tussen zat.