vrijdag, mei 01, 2009 |

Sjonge jonge

Wat een dag gisteren.
Zoals menig medeblogger ook al heeft vermeld, begon de dag met euforie wat wreed verstoord werd door het onwerkelijke bericht uit Apeldoorn. Als je dan later op de dag de beelden er bij ziet, dan moet je toch wel even slikken. Bah, wat een domper op die mooie dag.

Gistermorgen al vroeg wakker en gekeken of er al nieuws te bespeuren valt over de wijkprijs. Nergens iets te vinden. Ouders opgebeld die op de camping staan en na kort overleg besloten om in de auto te stappen en een dagje camping in Otterlo te gaan doen. Mijn andere zussen met de kids gingen daar ook naar toe.

We hebben een heerlijk dagje gehad. Beetje weer het vakantiegevoel opgesnoven. 's Middags in Ede over de vrijmarkt gelopen en we waren rond een uur of 7 weer thuis.

Vandaag nog even een dagje werken. De hele dag verhalen over de hoogte van de prijs. Schattingen variëren van € 1.000,- tot maar liefst € 17.000,- per lot. We houden het maar op het laagste bedrag. We hebben tenslotte ook maar 1 lot en geen kanjerverdubbelaar of zoiets. De laagste prijs is dus voor ons. Maar dat maakt helemaal niets uit hoor. Het laatste bericht is dat er 2000 loten zijn die meedoen.

We wachten het allemaal maar gewoon af. Volgende week komt het hele circus naar Emmeloord met optredens van Gerard Joling, Nick & Simon en Ilse de Lange. Dan maken ze de prijzen bekend.

Nu lekker weekend vieren :-)

3 reacties:

Simone zei

2000? Dat zou niet verkeerd zijn €7500,-

Dorien Michiels zei

Hallo,

Ik ben via google op uw blog terrecht gekomen en vroeg mij af waar ergens in Emmeloord het optreden van Nick & Simon zal plaatsvinden op donderdag 7 mei.

Kan u ons soms iets laten weten?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,


Dorien

Anoniem zei

Op de deel in emmeloord.
Dat is waar de bussen stoppen.OP het plein naast de poldertoren