donderdag, januari 22, 2009 |

Ieder gek hef zien gebrek, oons geet niks te gek.


En daar staan ze dan. Het Prinsenpaar 2009 van carnavalsvereniging de Knollntrekkers.
Uiteraard een hele grote verrassing voor iedereen. Het is traditie dat de familie van het prinsenpaar een uurtje vantevoren wordt ingelicht dat er iemand in de familie prins is geworden. Wij wisten het al een tijdje daarvoor, omdat we het een en ander moesten regelen natuurlijk.

Na de bekendmaking mocht de familie de zaal in en we hebben een avondje weer genoten van allerlei grappige sketches, dansjes en liedjes. Daarna even nakletsen en vooral de vrienden weer eens spreken. Erg leuk! Wat vliegt de tijd toch.


Daarna terug naar het huis van het prinsenpaar (tevens onze logeerplek voor die avond) en voor we het wisten lagen we lichtelijk aangeschoten om een uur of 3 in bed. De volgende morgen een bakkie leut en de buren stonden al weer klaar om de tuin te versieren. Ook de carnavalsvereniging had het een en ander met de tuin in petto, maar dit konden we allemaal niet zien, want wij moesten in de auto richting McDonalds Apeldoorn. Alwaar de kinderoverdracht plaats kon vinden. Na nog een bakkie koffie daar terug met 3 kids en de hond weer richting Bornerbroek.


's Middags weer naar de kroeg waar de receptie ter ere van het prinsenpaar plaatsvond. Dit is ook een hele happening. De complete kroeg is omgebouwd tot één grote feestzaal en allerlei carnavalsverenigingen uit omliggende dorpen komen om het prinsenpaar te feliciteren en om natuurlijk een biertje te drinken. Ook heeft elke vereniging haar eigen dweilband bij zich, dus het is een lawaai van jewelste. Maar wel erg gezellig! Ook deze middag hebben we weer veel vrienden gezien, die me er maar weer eens aan herinnerden dat die blokjesbuik toch wel erg ver weg lag nu.


Maandags moe maar voldaan weer richting huis gereden. Ik voelde me al niet helemaal lekker en dinsdagochtend was het dan ook goed mis. De griep te pakken. Beetje minder weerstand en je bent gelijk de pineut.

Vandaag voelde ik me wel weer redelijk en weer aan het werk gegaan, maar nog wel een paar bezoekjes aan het toilet gebracht. Zoals Julian het ooit eens zei: Het poepkraantje stond flink open :-)


In ieder geval zijn we er weer en we gaan er weer tegenaan. Ciao.

6 reacties:

Anoniem zei

Wij dachten al dat je ziek was aangezien we nog geen blog zagen.
Beterschap en veel sinaasappels eten. AALAAF.

Anoniem zei

Heel Nederland ligt plat. Maar goed dat je het nu hebt en niet straks wanneer het CARNAVAL is.

Anoniem zei

Tja zoals wij bijvoorbeeld! Heel outfit voor 100euro en dan een broodje turkse kabab en paff goed ziek! Dag carnaval! Hallo toilet!
MERDE...

Blondie Power zei

Nog meer sinaasappels, dan blijft je poepkraantje stromen!

Maar fijn te lezen dat je weer beter bent!

The world according to El zei

Vandaag ging het toch best goed? Of ben je stiekem nog naar de derde gerend?

elbakero zei

Vandaag geen last meer gehad gelukkig :-)