maandag, januari 05, 2009 |

En we zitten weer in het ritme

En we zijn weer terug op aarde. Vanochtend ging de wekker weer als vanouds om 6.30 uur. Was het weer een drukte van jewelste in de badkamer en stonden de kids weer een nog half met tandpasta bedekte mond naar de televisie te staren. Het lijken dan net een stelletje zombies.

Ondanks dat ik geen vakantie heb gehad, had ik vanochtend wel het gevoel dat we weer beginnen. Zal wel komen door die vrije feestdagen.

De verjaardag van Esmée was weer gezellig. Familie uit Bornerbroek kwam gezellig op visite en ook de Emmeloorders waren weer aanwezig. Het meisje heeft natuurlijk weer veel cadeau's gekregen, waar ze nog steeds mee zit te spelen! Ook heeft ze geld gekregen. Daar wil ze graag een mooi bureau voor kopen. Dus we snuffelen een beetje overal om te kijken of we een mooie zien.

Verder is het natuurlijk bar koud. De konijntjes zitten te rillen in hun hokjes. Van het voorjaar moet er maar een mooi groot konijnenhok komen waar ze lekker kunnen ronddartelen.

We hebben er net weer een Wii Fit sessie opzitten. Juul en ik gaan elke avond samen even Wii fitten. Zo houdt je het makkelijker vol.

Tot blogs

1 reacties:

Anoniem zei

Ja het ritme heb je zo weer te pakken. Vindt het nog wel wat zuur wanneer de wekker gaat maar ja.