woensdag, mei 21, 2008 |

Vakantiekriebels?


Ik heb dit hele jaar nog geen vrij gehad. Eindelijk is er dan nu iets meer speling op het werk en gelukkig kan ik daar gebruik van maken. Wat doen we dan? Weekje in huis zitten of toch maar even weg?

Van een collega kregen we onderstaand:
Boek nu voor een superprijs een weekend of midweek naar het “Mystery Park” van Center Parcs. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Want wordt het Limburg of Zandvoort, een standaard type of een luxer type? Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze bijzondere actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Hoe werkt het?
• Kies een weekend of midweek in een 2-, 4- of een 6-persoons cottage.
• Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen allen in Nederland: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande en Zandvoort aan de kust, de Kempervennen in Brabant en de Huttenheugte in Drente.
• Uiterlijk 1 week voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

6 juni gaan we 's ochtends in ondertrouw en 's middags zitten we in de auto naar één van bovenstaande parken. Wordt het Zeewolde of Zuid Holland, Drente of Limburg??

Spannend hoor!

4 reacties:

Anoniem zei

Toe maar weer. Ben benieuwd waar jullie stranden.

The world according to El zei

We zijn op de meeste van deze parken geweest en het was altijd geweldig, dus wat maakt het uit!!
Heel veel plezier met de voorbereidingen van jullie huwelijk en dan lekker op vakantie!!!

Anoniem zei

he remco,
in ieder geval heel veel plezier en maak er 6 juni een mooie dag van!!!
x ellen

Smitsky zei

Zeker spannend!