donderdag, mei 08, 2008 |

Titel

Heb even geen inspiratie voor een titel, maar dat mag de pret niet drukken.

Nog even terugkomen op "pimp my blog". De enquete is geweest en met 83% voor tegen 16% tegen, laat ik het blog zo. Vind het zelf ook fris. Helaas voor die twee tegenstemmers, dan moet je maar alleen die enorm leuke verhaaltjes lezen.

Ook vandaag staat de zon weer strak aan de hemel. We hebben hier natuurlijk ook de zomer in de bol. Tuin is weer klaar, picknicktafel halen we zaterdag op (zie volgende blog), heb via Marktplaats nog een goedkope tweedehands herenfiets op de kop weten te tikken. Straks even de beugels voor de kinderstoel erop zetten. De auto is weer helemaal gefixt. Bumper, koplamp, zekeringenkast vervangen. Kleine beurt gehad en de radio geinstalleerd. Kosten vielen uiteindelijk mee. Lager dan geschat was, dus we zijn helemaal blij. We hebben ongeveer anderhalf jaar zonder radio gereden, omdat we geen goede zekeringenkast hadden. Sil weet niet wat hij hoort nu. Zit te zwaaien en te dansen achterin. Echt gaaf.

Vanavond en morgenoverdag moet ik nog werken en dan eindelijk weekend. Mag ook wel weer na 7 dagen achter elkaar gewerkt te hebben. Was best wel lang, vooral met dit mooie weer!

Morgenavond heb ik een bruiloft van onze voormalige medeblogger ETN. Hij stapt in het huwelijksbootje en we zijn uitgenodigd om mee te helpen de tap leeg te krijgen. Geen probleem. haha.

Verder krijgen we logeetjes dit weekend. Jelina, Jerome en Rezon komen een weekendje Nederland doen en blijven hier slapen. Dat wordt barbecuen!

Geniet nog van het mooie weer nu het nog kan. In Bornerbroek hebben ze weer geluk met de Pinksterfeesten! Helaas kunnen we er dit jaar niet bij zijn. Volgend jaar een nieuwe poging.

Tot blogs! Ciao!

1 reacties:

Anoniem zei

Ja we zijn er in Bornerbroek weer helemaal klaar voor. Vanavond gaat het al beginnen. Jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn. Veel plezier aankomend weekend.