zondag, december 14, 2008 |

Koud he!

Ken je hem nog van Spaan en Vermeegen! Lachen hoor!

Maar het is wel erg koud dit weekend. Gisterochtend Miranda naar het werk gebracht (om 7 uur moest ze beginnen!), want ik moest naar Urk om vis te halen. Eens in de twee weken is de vismarkt daar open. En dit keer kon ik 3 kilo kabeljauwfilet meenemen voor B'broek. Lekker!

Daarna door naar de Action, want met dit weer ga je niet naar buiten. Dus knutselen dan maar. Julian heeft op school geleerd hoe je een mooie driedimensionale kerstster kunt maken. Dus gekleurd papier gekocht een aan de knutsel. Kacheltje aan, heerlijk!

Miran weer opgehaald om half 2 en daarna zijn we naar de kerstmarkt gegaan. Man, man, man, wat koud. De eerste pitsstop was de Zeeman voor een paar handschoenen. De vorige zitten nog een beetje onder de benzinelucht :-). Het was wel weer gezellig opgezet allemaal en na een dik uur rondgesnuffeld te hebben, zijn we weer huiswaarts gegaan. Opa Bus kwam nog even langs en hij heeft Julian meegenomen voor een logeerpartijtje.

Miranda is vandaag weer werken en ik zit hier dus weer binnen met de twee andere koters. We gaan straks nog een hertje opzetten buiten en heel misschien nog even een flinke wandeling met de hond. Maar dat weet ik nog niet zeker.

Aankomende week is de week van het afronden zeg maar. De vakanties komen er weer aan. Ik heb geen vakantie meer dit jaar en werk dus tussen de feestdagen gewoon door. Ach, vind het niet zo erg. Aanstaande donderdag hebben we nog het jaarlijkse kerstfeest van het werk. Dit jaar zitten we in de club van Amsterdam! Daar is afgelopen vrijdag Pamela Anderson nog gespot. Hopelijk blijft ze nog een paar dagen :-)

2 reacties:

Anoniem zei

Het is dan echt weer gezellig kachel aan, kerstboom lampjes nog een gluhweintje erbij en het feest is compleet. Gek idee dat we over ruim een week in het wat zonniger tunesie zitten.

Nance zei

Wij zijn ook geweest en vonden het ook al zo koud maar wel verschrikkelijk mooi, maar nu weten we nog niet hoe de kerststerren geworden zijn.