woensdag, december 03, 2008 |

Ja, daar zijn we weer

We leven nog, hoor. Hebben gewoon een paar drukke dagen achter de rug.

In een vogelvlucht:
Afgelopen vrijdag was ik een dagje vrij zodat we gelijk uit school door konden rijden naar Bornerbroek. Daar hebben we Sinterklaasavond gevierd. Een beetje vroeg allemaal, maar dat had zo zijn redenen. Aankomend weekend gaan de dames naar de musical, dus het hele schema moest weer eens op de kop worden gezet om het de dames naar hun zin te maken :-)
Dus zaten we gezellig genietend van een hapje en een drankje de cadeaus uit te delen. Eerst de kids en later op de avond de volwassenen. Allemaal prachtige presentjes gekregen van de Sint. (Alleen onze Sil denkt daar anders over. Het was immers opa Harry die alles uitdeelde, dus als we Sil vragen van wie de cadeautjes zijn, dan is het heel simpel. Neeeee, niet van Klaasjepietje, van Opa Harry!).

Zaterdagochtend zijn we naar Denekamp geweest, waar een mega tuincentrum een mega kerstafdeling heeft. Samen met Miran en met zusje Elles. Zusje Elles was al redelijk op van de zenuwen, want dinsdag zou de dag van het Geregistreerd Partnerschap worden. Met een smoesje naar huis gegaan en verteld dat we snel naar Emmeloord moesten om met MP Sinterklaas te vieren in Heerenveen. Daar ging natuurlijk niets van door, want 's avonds was het tijd voor een te gek vrijgezellenfeestje. De dames en heren zijn eerst apart uit eten geweest en daarna hebben de dames hun danskunsten laten zien op een jaren 80 feest, waar ook de heren aanwezig waren. Zij hadden echter geen tijd om te dansen, aangezien er zo veel vrouwelijk schoon rond liep dat we geen tijd hadden om ons met onze eigen dames te vermaken. En dat alles onder het motto: Kijken mag, aankomen niet.

Zondag lichtelijk brak terug naar de polder om daar de maandag op school en op het werk door te brengen, om maandagavond weer gezellig in de auto richting Bornerbroek te karren.

Dinsdag hebben we dus het Geregistreerd Partnerschap van Sander en Elles mogen vieren. Om 9 uur naar het gemeentehuis en aan het eind van de middag een 'surprise' party! Het was allemaal erg gezellig en eigenlijk wel jammer dat we 's avonds weer terug moesten naar Emmeloord. Maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij.

Zo, een heel verhaal.

Nu nog 3 nachtjes slapen en dan mag ik de kerstspullen van zolder halen. Whoehoe

2 reacties:

Anoniem zei

Je had me mooi voor de gek gehouden. Super!! Alles was helemaal geweldig

Nance zei

Joh dat klinkt wel heel gezellig allemaal. Kan me voorstellen dat je dan niet naar huis wil.

Nu nog maar 2 nachtjes!!