zondag, augustus 05, 2007 |

In de lappenmand



Jaja, we zitten weer vlak voor onze vakantie en het is weer zover. Was ik vorig jaar de ongelukkige die ziek werd, nu is het Miranda. Ze is gistermorgen ziek van huis gekomen met een zere keel, zweterig enz. Je kent het wel. Vannacht was het ook al niet helemaal super. Ze kon moeilijk ademen.

Vanmorgen dan ook maar de huisartsenpost gebeld en ze is net terug. Gelukkig is het niet allemaal super ernstig. Geen longontsteking of keelontsteking, maar een griepje die eigenlijk al wel een week of 2 aan het doormodderen is. Straks een antibioticakuur ophalen en dan maar hopen dat ze hier snel van hersteld. Zaterdag begint dan eindelijk onze vakantie en gaan we naar de camping. Zelf voelde ik me gisteren ook al niet helemaal super, maar het gaat nu gelukkig wel weer. Maar even goed rust nemen deze week.

Julian en Esmée zijn dit weekend naar hun vader. Ze hebben wel geluk met het weer. Vanavond komen ze al weer terug.

We hebben Juul zijn hoogslaper verkocht en voor dat geld (en ietsjepietje erbij) een complete tienerkamer gekocht. Met een gewoon bed, een bureau, een kledingkast en een speelgoedkast. We hadden eigenlijk gehoopt dat we dit allemaal gisteren konden ophalen, zodat we vandaag de slaapkamer opnieuw konden inrichten, maar die mensen konden niet. Nu wordt het dinsdagmorgen. Is ook maar beter met dit warme weer. Het zal wel niet te harden zijn op de zolder.

Net nog even met Sil naar de kinderboerderij gefietst. Wat vond hij het prachtig. Hij is helemaal into de dieren. Paardjes, koetjes, schaapjes, kippetjes. Prachtig vind hij het. We hebben van die kleine plastic diertjes gekocht op de markt. De hele dag neemt hij ze mee. In een bakje, zijn broekzak enz. Hij stond dan ook met open mond te kijken naar de dieren op de kinderboerderij.

Dat was het wel weer voor vandaag. Ik moet nog 5 dagen werken en dan heb ik ook eindelijk vakantie. Het is wel lekker om zo laat vakantie te hebben, maar het duurt wel verrekte lang.

3 reacties:

Anoniem zei

Miranda, beterschap. hoop dat je weer snel opknapt.
Ben benieuwd naar de nieuwe kamer van Juul. Sil is toch al gewend aan de apen met zo'n vader in huis. (hahah grapje)

The world according to El zei

Beterschap!! En het is toch lekker dat je het nog tegoed hebt? wij hebben het allemaal al gehad en ik wil zo weer

Tummetje zei

beterschap en een fijne vakantie toegewenst!! Zal je niet meer zien voor je op vakantie gaat. Daarna vast en zeker!!!! Veel plezier dus!!