maandag, maart 19, 2007 |

Flevo boys F16

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Julian mocht zijn eerste wedstrijd voetballen. Uit tegen Kraggenburg F2.

Miranda had speciaal vrij genomen en we waren er dan ook met z'n allen al vroeg uit. We hadden met Julian afgesproken dat hij zich om 7.30 uur mocht gaan douchen (anders staat hij al om 5 uur aan je bed :-) )

Om 9 uur verzamelen bij Flevo Boys en de wedstrijd zou om 10.00 uur beginnen. We waren er al mooi op tijd en om 9.30 uur liepen de godenzonen al op het veld achter een bal aan te rennen. Maar de tegenstander bleef uit. Bakje koffie in de kantine en daar stond op een blaadje dat de wedstrijd om 10.30 uur was. Ok, hebben we ons vergist waarschijnlijk. Half 11, nog geen tegenstander. Eindelijk kwam de leider van de tegenpartij er aan en hij had doorgekregen dat ze om half 12 moesten voetballen. Ergens is er iets misgegaan met de communicatie, maar a la. Snel de jongens opgetrommeld en om 11 uur stonden ze klaar voor de aftrap. Deze werd nog even uitgesteld, want onze keeper had hoge nood en stond met zijn broek op de enkels tegen een boom aan te piesen! Haha.

Eindelijk begon het dan en nog geen 10 minuten later stonden we al met 2-0 achter. Maar ze hadden er wel lol in en begonnen zelfs een beetje aan te vallen. In een ouderwetse scrimmage voor het doel van de tegenstander kwam de bal prompt bij Julian voor zijn linkerpoot. Hij haalt uit en Jaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaa, doelpunt!!!!! Julian scoort de anschlusstreffer!!! Moeders krijgt spontaan tranen in haar ogen en paps kan zijn geluk ook even niet meer op.

In de tweede helft waren de knollen op, niet gek na anderhalf uur warmlopen, en uiteindelijk hebben ze verloren met 8-4. Maar ze vonden het in ieder geval prachtig. Thuisgekomen lekker patat gegeten en de wedstrijd nog even doorgepraat. Echt gezellig! Op naar de volgende match!

Voor diegene die het vergeten zijn: Morgen ben ik jarig, dan wordt ik net zoals Blondie Power al weer 30!!

Toedeledokie!

3 reacties:

Nance zei

Wat kun je dan toch verschrikkelijk trots zijn he? Hij heeft het goed gedaan, een eerste wedstrijd en dan gelijk scoren!

30 wat zal ik daar eens van zeggen ;-)

The world according to El zei

Wat goed!!! en een heel fijne dag dinsdag, laat je maar lekker verwennen

Anoniem zei

he popie jopie, denk je dat we je verjaardag zullen vergeten? je wilt gewoon graag dat iedereen je komt feliciteren. Nou ik zal zo nog wel even bellen. groetjes jezus