zondag, november 07, 2010 |

En zo ging het in het echt...

De wekelijkse boodschappen hebben we gisterochtend binnengehaald. Vervolgens effe 2 overhemden gescoord bij de Esprit, daarna naar Marknesse voor een verjaardag en vervolgens om 17.30 uur naar huis, want Heerenveen-Heracles stond op het programma.

Helaas werden we om 18.15 uur opgebeld dat onze taxi en de kaartjes in een hopeloze file stonden o de A12 wegens een vermoedelijke bomauto. Om 18.45 uur waren ze 5 meter verder en werd het ons duidelijk dat we helaas niet naar het Abe Lenstra stadion gingen. Jammer, jammer. Overmacht, daar doe je niets aan. Dus snel toastjes en sausjes gekocht bij de Appie en met zijn allen op de bank tv kijken. Natuurlijk wel met een lekker wijntje op de bank gezeten/gelegen.

Voor Julian de livestream van de wedstrijd opgezocht. Zo kon hij nog een beetje genieten.....

Vandaag de auto schoongemaakt van binnen en van buiten en verder niet zoveel gedaan. Straks nog even hier en daar bijkwasten en dan lekker vroeg naar bed.

Morgen gaat de auto naar de garage. Blijft een lampje branden en volgens mij is er iets mis met de schokdemper of zoiets. Maakt een beetje een vreemd geluidje. Hopelijk valt de schade mee..........

Al met al dus wel een heerlijk weekend gehad en klaar voor een week noeste arbeid :-)

2 reacties:

The world according to El zei

Heeeeel rustig dus.....

Blondie Power zei

Jammer van de voetbal wedstrijd..
te meer ook omdat het dus geen autobom was en de politie zich kennelijk zo doodschaamt voor het feit wat het dan wel was, want ze willen niet vertellen wat het verdachte pakketje dan wel was..