dinsdag, juni 23, 2009 |

Laat de zon maar komen...


Ik weet het, het is al donker. We zijn net klaar.

Het zonnescherm is ons vorig jaar kapot gewaaid, dus we moesten iets anders verzinnen. Het is een partytent geworden. Het is de bedoeling dat we deze een tijdje laten staan. Lekker in de schaduw zitten. Ben niet zo'n zonmens. En Miranda is binnenkort jarig, dus dat komt dan allemaal mooi uit.
Je kent het wel. De grote doos uitgepakt en de stokjes volgens de tekening aan elkaar gemaakt. Eerst al een heel gepier om het op de plek te krijgen. Het past er allemaal net tussen. Vervolgens er voor gekozen om eerst de poten er onder te zetten en daarna het doek. Dat kon nu eenmaal niet anders. Alles staat, Miranda wil naar binnen lopen. Aaahhh, de deur kan niet meer open. De Er zit een tentpin voor. Dan de boel maar de lucht in. Professorisch met plankjes een verhoging gemaakt en uiteindelijk de boel opgezet. Het past allemaal net, we hebben geen last meer van de zon en geen last meer van buurkinderen die over de schutting kijken.
Het is in ieder geval praktisch!

3 reacties:

Jelina zei

Nou het feest kan beginnen!
Het geeft wel sfeer hé zo'n tent.

Elles zei

Ziet er leuk uit. Kunnen we mooi onder zitten met de verjaardag!! Liefs je zusje

Anoniem zei

Mir ist diese Situation bekannt. Man kann besprechen. viagra online schweiz levitra generika [url=http//t7-isis.org]levitra bestellen[/url]