zondag, februari 01, 2009 |

Weekend

Het is weer een gezellig, druk weekendje hier.

Gisteren zijn we een dagje naar Bornerbroek geweest om daar onder andere de verjaardag van mijn opa te vieren. De beste man is al weer 88 geworden. En oma is er ook nog, die is ook al 88.
De verjaardag is bij mijn ouders gevierd, omdat oma zich niet helemaal fit voelde en dan heb je liever niet je huis op de kop staan. De hele familie was aanwezig en met inmiddels 9 achterkleinkinderen kun je je voorstellen wat het lawaainiveau was.

Overdag zijn we druk geweest met de voorbereidingen voor de carnavalsoptocht. Nu we een prinsenpaar in ons midden hebben, leek het ons wel leuk om als familie mee te doen met de carnavalsoptocht in het dorp. Ik zal niet verder uitweiden wat we allemaal hebben gedaan, maar daar komen te zijner tijd nog wel foto's van :-)

We zijn om een uur of half 8 weer richting Emmeloord gereden, want we hebben deze week visite. Miranda's zusje en haar zoontje uit België zijn een weekje in het land en ze logeren bij ons. Het is dan ook weer net of er een speelgoedbom is ontploft in de woonkamer. Vanochtend vond Sil het om half 6 wel welletjes en om een uurtje of 9 zaten we gezellig aan het ontbijten. Nu is iedereen zich aan het douchen.

Ik moet straks nog even tanken, een logeerbed ophalen, waarschijnlijk even naar de Kwantum die vandaag 19% korting heeft (we willen altijd nog een wandje behangen, misschien hebben ze iets) en Miranda wil nog verder met het opruimen van de zolder.

Genoeg te doen dus.

Een fijne zondag iedereen en heel veel advertenties plaatsen op Marktplaats!