dinsdag, augustus 12, 2008 |

Bultje bedankt

Hoe vermoeiend kan een vakantie zijn. Uitgeput na een dagje camping.

We hebben een heerlijk weekje op de Beerze Bulten gehad. Niet voor niets uitgekozen tot camping van Europa dit jaar. Alles is aanwezig. Een mooi zwembad, Giga Konijnenhol, grote plaatsen, brandschoon sanitair. Meer kun je niet wensen. Alleen een langer verblijf. Volgend jaar maar dan.

Het weer was zo goed, dat we ook nog konden zwemmen bij het Giga Konijnenveld. En lekker genieten van het 38ste ijsje deze week.
Woensdags was het visitedag, waarna Britt en Sten nog een extra nachtje zijn gebleven. Erg gezellig allemaal.
Het gewone leven is inmiddels weer begonnen. We zijn weer aan het werk, de kids zijn weer naar school. Groep 5 en groep 2 dit jaar. Gisterochtend stonden ze om 10 voor 8 al met de jas en tas klaar om naar school te gaan. Als ze dat het hele jaar volhouden! Haha. Het was natuurlijk allemaal best wel spannend. Nieuw lokaal, nieuwe juf etc. Hopelijk komen ze weer snel in het ritme.
Ga maar eens een beetje opruimen hier. Laterzzzzz

1 reacties:

Anoniem zei

Het was inderdaad hartstikke gezellig. Nog bedankt voor het logeren. We vonden het heel erg leuk. Wij hadden alleen nog niet zo'n zin om maandag naar school te gaan. Maar nu is het wel leuk in de nieuwe klas. Tot 20 september.