woensdag, juli 16, 2008 |

Het normale leven

Het normale leventje hebben we inmiddels al weer aardig opgepakt. Miranda is nog een paar dagen vrij en mag dit weekend weer aan het werk. Ik heb er al weer drie werkdagen op zitten. Gelijk weer een laat-vroeg erbij, dus we weten weer waar we mee bezig zijn.

Morgen nog een laatste stuiptrekking van het huwelijk. We worden om 11.00 uur verwacht in de Talma Hof, in trouwkleding welteverstaan en dat inclusief kids. Daar mogen we even komen showen. Collega's en bewoners verheugen zich hierop. Ben benieuwd wat dit gaat worden.

Dan zijn we toch tot de conclusie gekomen dat we de vloer in de keuken/hal nu al zat zijn. Het ligt er nu anderhalf jaar ongeveer in, maar het is niet wat we er van hadden verwacht. Er ligt nu tegellaminaat in. Lijkt allemaal net echt en als je het er in legt ziet het er super uit. Maar het kan niet tegen water. Het begint hier en daar in de keuken al te bollen en het zit vol met krassen.
Dus hebben we de knoop maar doorgehakt en vanavond zijn we op pad geweest voor tegels. En snelle beslissers die we zijn, gelijk geslaagd natuurlijk. Het zijn beige tegels van 33x33 cm geworden. Ze staan al klaar in de halkast. Nu nog tijd zien te vinden om deze er in te leggen. Dat betekent wel dat alles er weer uit moet. De hele keuken leeg en dan aan het werk. Waarschijnlijk gaat dit na de vakantie worden. Hebben we weer iets om naar uit te kijken. Er ligt nu zwart in, dus het verschil gaan we wel zien.

Dat was het voorlopig wel weer. Ciao.

4 reacties:

daydreamer zei

Wat leuk, in trouwkleding naar de Talmahof! Ik hoor morgen wel hoe het geweest is. :)

Blondie Power zei

hoezo, we gaan het verschil wel zien? Krijg je nu roze??

Blondie Power zei

oh nee.. beige.. ben een beetje kippig op dit tijdstip.. of zal het gewoon tijd worden voor een nieuwe bril bij Pearl?

Anoniem zei

he remco,
wat een mooie foto's, jullie zagen er geweldig stralend uit. Als ik had geweten dat jullie in wierden gingen trouwen had ik jullie nog even "bekeken". Succes met de WI
Groetjes Ellen