zaterdag, november 17, 2007 |

Weekend

En het is weer weekend.

Zoals El al aangeeft, blijven we lekker bloggen en vooral verhaaltjes over onzelf schrijven. Bij deze dan.
De afgelopen week is er eigenlijk niet heel veel bijzonders geweest. Zoals gewoonlijk druk op het werk en het is nu al donker als je naar huis gaat. Ik heb dan ook helemaal het gevoel dat het dan al laat is.

Vandaag is het zaterdag. De dag dat Sinterklaas in Nederland komt. Natuurlijk doet Sint ook Emmeloord aan en hij zal vanmiddag aanmeren. Nu zijn de twee oudste koters er dit weekend niet en Sil heeft het allemaal niet zo in de gaten, dus we gaan dit jaar niet naar de intocht.

Vandaag de achtertuin maar eens winterklaar maken. De zooi opruimen en schoonspuiten. Dan duik ik waarschijnlijk het schuurtje in waar de fiets van Esmée nog in de reparatie moet en de Solex is er laatst ook mee gestopt. Die ook maar even weer nakijken.

Verder natuurlijk vanavond kijken hoe Nederland zich kwalificeerd voor het EK. Na het domino debacle van gisteren, hopen we maar dat het vanavond wel allemaal gaat lukken. Alhoewel niet alles is mislukt gisteren. Er is een nieuw Nederlands record geschaatst op de 3 km vrouwen en we hebben er weer een WB-zege bij op de 1500 m mannen. Het seizoen is nog maar net begonnen of de records vliegen je weer om de oren.

Iedereen een goed weekend en natuurlijk vanavond allemaal je schoen zetten.

Voor iedereen die even geen inspiratie heeft: http://www.randomlink.nl/

2 reacties:

The world according to El zei

Het was hartstikke leuk in Emmeloord vandaag, geweldige groep pieten en veel lawaai en drukte, gezellig.

Ellebel zei

Durf je misschien niet naar de intocht omdat je niet lief bent geweest? ha ha grapje. In Hengelo was het ook erg leuk. Sten en Britt hadden een zak vol met pepernoten.