maandag, november 12, 2007 |

Sinte sinte Maarten


De koeien hebben staarten

De meisjes hebben rokjes aan

Daar komt Sinte Maarten aan


Ja hoor. Het was hier weer feest afgelopen weekend. Was het eerst nog vrij onduidelijk wanneer er nu gelopen zou worden, maar al snel werd het duidelijk dat het toch zaterdagavond zou zijn. Natuurlijk hadden we hier niet meer op gerekend en net op het moment dat we het gourmetsetje aan zouden zetten, ging de bel.

Drie koters met hun lampionnetje die een liedje aan het zingen waren.


Dus wij ook maar snel op pad, maar met Sil erbij wil het niet echt vlotten. Na drie deuren hebben Sil en ik er ook maar weer de brui aangegeven en inmiddels al met een kapotte lampion (meneertje dacht dat het gewoon een bal met een lampje erin was) gingen we weer huiswaarts. Miran is doorgelopen met de andere kids en die kwamen een uurtje later ook weer terug. Met een rugzak vol snoep natuurlijk.


In de tussentijd kreeg ik hier ook genoeg groepjes met kids aan de deur. En een tempo dat ze erin hebben. Natuurlijk zingen ze het korte liedje en na twee woordjes te hebben gezongen staan ze al met hun tasje of rugzakje open om er iets in te krijgen.


Educatief verantwoord hadden we een kistje mandarijnen gekocht en iedere wezentje die nog niet de lengte heeft om overal in te mogen in een pretpark werd dan ook getrakteerd op een heerlijke, iets bittere mandarijn.


Gelukkig ligt de snoepzak van onze miniwezentjes in de keuken en als die kleine opdondertjes slapen, zitten papa en mama in de zak te graaien op zoek naar lekkere snoepjes.

Het woord van de dag: Studio54

1 reacties:

Ellebel zei

volgens mij moeten de kids hun zakjes 's morgens goed controleren of alles er nog wel in zit