zondag, mei 15, 2011 |

Vakantie Frankrijk (Le Pommier)

Gek om in Mei al een verhaaltje te schrijven over de vakantie die je hebt gehad. Maar dat kwam omdat ik dacht een maandje vrij te zijn (http://elbakero.blogspot.com/2011/02/ai-ai-ai.html). In ieder geval ging een maand vrij niet door, maar de vakantie was al wel geboekt, dus vorige week vrijdagnacht zaten we bepakt en bezakt in de auto op weg naar de Ardeche. Rond middernacht weggereden en na een uurtje slapen tussendoor was de 1150 km rond het middaguur overbrugt. Geen kip op de weg gezien (ook niet zoveel auto's).

In ieder geval was het heerlijk weer daar en al snel werd de spijkerbroek uitgetrokken en de badkleding aan. Echt een aanrader voor de kampeerders: http://www.campinglepommier.com/nl/

We hebben een heerlijk weekje gehad. Temperaturen tussen de 25 en 30 graden constant. Uiteraard elke ochtend een croissant en de Telegraaf, dan een markt of zo opzoeken of een grot verkennen en 's middags lekker een paar uurtjes aan het zwembad liggen. Ruimte genoeg in ieder geval, de camping was vrij leeg.

Voor diegene die geinteresseerd zijn in foto's:
https://picasaweb.google.com/101072607327640232541/DomaineLePommierMei2011

En ik heb ook nog een paar filmpjes gemaakt over de camping, onder andere deze:
http://www.youtube.com/watch?v=McGovQw9Vfw

Nu weer opmaken voor een paar weken hard werken en in ieder geval veel wandelen, want dat is er de laatste weken aardig bij ingeschoten. Nog 2 maanden en dan moeten we al weer in Nijmegen aan de start staan!

2 reacties:

The world according to El zei

Ziet er heerlijk uit, jullie hebben dus genoten. En nu kun je volgend jaar nog een keer als je echt een maand vrij hebt :-)

Anoniem zei

Wat een geweldig zwemparadijs zeg! De kids hebben zich daar vast wel vermaakt. Heerlijk! Krijg ook al zin in de zomervakantie als ik jullie foto's zie! Nog even een paar maanden wachten maar!

Groetjes Elles