maandag, mei 03, 2010 |

Rue de Bouzy

Zo, dat was me het weekendje wel weer. 1300 kilometers hebben we gereden.
Zaterdagochtend zaten we om 7.15 uur in de auto om richting Frankrijk te rijden. Het verliep voorspoedig en een kleine 2 uur later zaten we aan de cappuccino bij parkeerplaats Hazeldonk. Vandaar België in. De TomTom gaf aan dat het in totaal 5 1/2 uur rijden was. Het was de Dag van de Arbeid, dus alles lag stil in zowel België als Frankrijk. De laatste 100 kilometer reden we over B wegen door de gele koolzaadvelden. Schitterend.

Om half 1 waren we er dan en we hebben gelijk gedag gezegd bij de Stoltes. Daarna naar het hotel om in te checken en even op te frissen. Na een heerlijke douche zijn we naar de feestlocatie gelopen. Daar waren al een aantal mensen. We hebben een rondleiding gehad door het huis. Ondanks dat het allemaal nog niet helemaal af is, ziet het er al wel keurig uit. Dat komt allemaal wel goed. Zo langzamerhand kwamen steeds meer mensen binnendruppelen en zo rond 5 uur was iedereen er ongeveer wel. We hebben erg gezellig gezeten met mensen die je nog nooit hebt gesproken. De sfeer zat er goed in en we hebben heel wat af gelachen. 's Avonds kwamen de Franse buren ook nog. Die zie je hier op de foto:
Om een uurtje of half 11 zijn we weer naar het hotel gegaan om de nodige nachtrust te pakken. Al met al super geslaagd.

's Morgens al weer vroeg wakker, want nu stond een tripje naar Miranda's zus in België op het programma. Dit was ook nog weer 3 1/2 uur rijden. Wel over de tolwegen gereden. Crisis wat is dat duur. Moest gewoon 20 euro betalen om een uur op de snelweg te rijden. Nou ja, het zij zo.
Om 1 uur waren we dan eindelijk in België waar we eindelijk Louna in onze armen konden sluiten. Wat een strijd heeft dat meisje al geleverd en wat is het dan mooi dat alles goed is en ze gewoon thuis is. Helemaal super.

Vandaar weer door naar Twente om de kids op te halen. Weer een rit van 3 1/2 uur. Inmiddels was het al kwart over 4 en reden we in de buurt van Antwerpen. Ik was natuurlijk stik nieuwsgierig hoe het verliep met de voetbal. Twente kampioen of niet? Helaas was het bereik nog niet toereikend en tussen de ruis door konden we in de verte horen dat Ajax teleurgesteld was. Dus kampioen! Hoe dichter bij de grens, hoe beter het bereik en daarna hebben we dan ook alles meegekregen. Onderweg nog even een hapje gegeten en op de radio hoorden we dat de spelersbus van Twente onderweg was naar Enschede. Daar reden we ongeveer een kwartiertje voor. We hebben nog even getwijfeld om te stoppen, maar gelukkig hebben we dat niet gedaan. Het zat helemaal vast. Gelukkig ben ik nog niet helemaal wereldvreemd en via binnendoorweggetjes kwamen we in Bornerbroek. Bakkie leut gedaan en alles weer in de auto. Op de A1 gelijk in de file. In de verte zagen we politieauto's en de spelersbus aan komen rijden. Ja, dan stap je natuurlijk uit en zwaai je naar de spelers.

Al met al hebben we een heerlijk weekend gehad. Nu lekker op de bank bijkomen!

1 reacties:

AlfanDeek zei

Die mevrouw rechts op de groepsfoto, die heeft nu een beschadigde nummerplaat... ik weet van niets.