maandag, mei 17, 2010 |

Bingo en Burgers Zoo

http://link.marktplaats.nl/348230034

Zaterdagavond was het dan zover. Miranda's nieuwe vriendinnen kwamen op visite. Ze hadden de mannen meegenomen. We hebben ze met open armen ontvangen.
Het was beregezellig. De bingo was weer als vanouds. Veel lol en niets winnen. Ooit winnen we!

Uiteindelijk nog even nagekletst en we lagen volgens mij om een uurtje of 1 in bed.

Zondagochtend was het weer vroeg dag, want de 2 oudsten gingen een dagje naar hun opa en oma. Ze werden om 9 uur opgehaald en dan zit je daar dan elkaar aan te gapen. "Gaan we nog iets leuks doen vandaag?". Daar hoefden we niet lang over na te denken. De dierentuin!
Sil vind dat prachtig. Nog even de twijfel tussen Emmen en Arnhem, maar de routeplanner bracht uitkomst. Arnhem ligt 10 minuten dichterbij.

Sil heeft de dag van zijn leven gehad. Als een ware Diego heeft hij 5 uur lang over het park gelopen. Bij elke splitsing de kaart er weer bij en hij wist precies waar we naartoe moesten.
Heerlijk.

En ik moet eerlijk zeggen dat het een hele mooie dierentuin is. Vooral de Ocean afdeling heeft indruk gemaakt. Wat een mooi aquarium en wat groot! Op een gegeven moment loop je door een glazen koepel onder water en de haaien en roggen zwemmen over je heen. Echt gaaf!

's Avonds kwamen de andere kids ook weer thuis en was het gezinnetje weer compleet. Vroeg naar bed met zijn allen want vandaag moesten/mochten ze dan weer naar school.

In ieder geval een weekend die voor herhaling vatbaar is!

1 reacties:

Nance zei

Wat een gave stiften!

Dat is echt een mooie dierentuin he? Wij zijn er een tijdje terug ook geweest en bij ons was de ocean ook favoriet.