maandag, augustus 17, 2009 |

Vakantie Jungle Avonturencamping 2009


En dan is het ineens vrijdag 17.00 uur en heb je vakantie. Gelijk de auto van buiten en van binnen schoongemaakt en ingepakt. Zaterdagochtend eerst Boomer naar de hondenkennel gebracht en daarna door richting Bornerbroek. Een snel bakkie koffie en op naar de camping waar mijn zusje staat met de caravan. Daar de boel afgebroken, 2 kilometer gereden en toen waren we al bij de Jungle Avonturencamping. Lekker dichtbij :-).

We hadden in no time de boel staan en daarna konden we gelijk genieten van het mooie weer. Wat hebben we toch geluk gehad de afgelopen 2 weken. Het heeft alleen even op de eerste zondag geregend en in de tweede week nog een keer op woensdagmiddag, voor de rest was het warm. Soms bijna te warm. En dat in Nederland. Het is altijd een risico als je dichtbij gaat kamperen en eerlijk gezegd kunnen we ook best een geslaagde vakantie hebben als het niet regent, maar als het zonnetje schijnt en je hebt stralend weer, dan ben je toch blij!

We stonden op een mooi veldje met 6 plekken. Nu zijn we niet zo van het gelijk contact zoeken met de buren, maar als het klikt dan is het toch wel leuk. En ook daar hadden we geluk mee. De eerste week hebben we een paar late avondjes gemaakt met de buren en de overburen, de tweede week nog even dunnetjes overgedaan met de overburen. De klik tussen de kids was er ook, dus dan ben je blij.

Met elke dag een vol programma voor de kids van alle leeftijden, waar gretig gebruik van is gemaakt door de koters. Julian heeft uren lang aan het water gezeten met zijn hengeltje en waarempel ook nog een baarsje gevangen. Hij heeft gevaren, elke dag natuurlijk naar het zwembad en als er een interessant spel was, dan deed hij daar aan mee. Esmée ging elke ochtend met haar campingvriendinnetje naar de knutsel ’s ochtends, uiteraard ook zwemmen elke dag en verder spelen, spelen en nog eens spelen. Zelfs Sil, die toch al snel de hele dag aan je benen kan hangen, heeft zich opperbest vermaakt in de speeltuin en helemaal in het zwembad.

Verder hebben we nog een paar visites en logeetjes gehad van familie, wat ook altijd erg gezellig is en zijn we nog een dagje naar de dierentuin geweest.

En dan is het voor je het weet al weer zaterdag en moet je weer naar huis. Zoals altijd voor je gevoel te vroeg, maar 2 weken is echt wel een mooie periode.

Veel foto’s en filmpjes gemaakt, dus als je interesse hebt kijk even bij mijn films en mijn foto’s.

Nu nog een weekje thuis rustig aan doen. Als het goed is, krijgen we deze week nog pannenkoekenvisitie (mooi woord).