maandag, augustus 24, 2009 |

De eerste werkdag...........

was zwaar. Maar daar ben ik vast niet de enige in geweest.
Als we een paar dagen verder zijn, dan zal het allemaal wel weer gewoon zijn. Even doorbijten.

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van Julian al weer. Hij zit dit jaar in E8 en moest voetballen in Lemmer. Als vanouds om 8.00 uur verzamelen bij Flevo Boys. Joepie. Maar het is een leuk team en na een spannende wedstrijd hebben ze met 6 - 4 gewonnen!

Daarna zijn we doorgereden naar Bever Zwerfsport in Steenwijk om wandelschoenen te kopen. Na deskundig advies over welk schoeisel is het uiteindelijk deze Meindl geworden:



Zondag 10 km gewandeld om alles een beetje te laten wennen. Echt een superschoentje. Loopt erg lekker. Het plan om volgend jaar Nijmegen te gaan lopen gaat nu zeker door. Om er een beetje in te komen, gaan we een paar wandeltochten lopen dit jaar en volgend jaar. Het begint met de halve wandelmarathon van Haaksbergen. 21 km dus. Deze is op 19 september. Daarna bouwen we dat langzaam uit naar een grotere afstand.
Zal ook wel moeten, want om mee te doen in Nijmegen ben ik verplicht om elke dag 50 km te wandelen. Goed oefenen dus. Schrik niet als je de kilo's er af ziet vliegen, hahaha.