vrijdag, juni 29, 2007 |

Brookse Fietsavonden


Om een beetje op de hoogte te blijven van het wel en wee van mijn geboortedorp, kijk ik regelmatig op www.tctubantia.nl of er nog nieuws is uit het pittoreske dorpje in Twente.
Zo ook een verslag over de Brookse fietsavonden die deze week zijn. En waarempel er staat een foto bij van oons Marlon met Harald en Sten. Wat zijn het toch een bikkels!
Hieronder het verslag:
"De brookse fietsavonden vanaf café Eef in Bornerbroek zijn deze week onder natte omstandigheden begonnen. Op de eerste dag kwamen 55 fietsliefhebbers opdagen voor het voltooien van een route over een kleine 25 kilometer. Wat een verschil met vorig jaar, toen liefst 200 sportievelingen meededen. Over de verzorging heeft niemand iets te klagen, gisteravond was er een koekje bij de koffie op het rustpunt en een ijsje van de plaatselijke supermarkt. En op de andere dagen zijn er ook traktaties voor de deelnemers."

2 reacties:

All about Me zei

Heeij Remco,
Heb weer een stukje geschreven hoor. en leuk dat de hond weer komt

Natas

Anoniem zei

Wat een mooie foto hè. We schrokken er zelf van. Sten heeft het vier avonden heel goed volgehouden. Elke avond was het ongeveer tussen de 21 en 25 kilometer. groetjes en tot zaterdag